Εταιρικό Προφίλ

 

Τεχνικό γραφείο μελετώνΤο τεχνικό γραφείο μελετών ΓΟΥΝΗ προσφέρει από το 1963 μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρηματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έναν ξεχωριστό προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο. Αναλαμβάνουμε έργα, στα οποία επικεντρωνόμαστε με όλη μας την έμπνευση, δυναμικότητα και προσοχή.       

Τα έργα μας περιλαμβάνουν μονοκατοικίες, κτίρια γραφείων, βιομηχανικά κτίρια, οικιστικά συγκροτήματα και ανακαινίσεις. Αυτό που κάνει το γραφείο μας να ξεχωρίζει είναι η φιλοσοφία αντιμετώπισής τους:

  • Σεβασμός στο διαθέσιμο budget,
  • Οικονομική, ευρηματική και γρήγορη κατασκευή,
  • Μεγάλος αριθμός εναλλακτικών σεναρίων έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα ο πελάτης να διαλέξει τη λύση η οποία καλύπτει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσωπικές του ανάγκες,
  • Μοναδικότητα των λύσεων, λειτουργικότητα, αισθητική και κατασκευαστική ποιότητα.

Mε συνεχή παρακολούθηση της διεθνούς εξέλιξης του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της τεχνολογίας, η βιοκλιματική αρχιτεκτονική και η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελούν βασικά συστατικά της σχεδιαστικής μας φιλοσοφίας.

Στόχος μας είναι να βοηθούμε τον πελάτη να ανακαλύψει τις πραγματικές του ανάγκες και με την σημαντική πείρα που διαθέτουμε να τις ικανοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τη πρώτη φάση διερεύνησης των προδιαγραφών ενός έργου μέχρι την τελική παράδοσή του, το γραφείο μας υποστηρίζει τους πελάτες με ολοκληρωμένο τρόπο και υψηλή ποιότητα πρωτοποριακού και λειτουργικού σχεδιασμού, διασφαλίζοντας την επίτευξη των προσδοκιών τους.